Ah, våren er her. For en lettelse. Selvom livet fortsatt er nogenlunde utfordrende kan vi nyte lengre dager, mer sol og frodige, grønne omgivelser - og dette vil definitivt kickstarte vår frisky side.

Med denne boksen oppmuntrer vi deg til å undersøke dine lyster og din kropps behov. Slapp av, #gowithyourflow og nyt din nye boks.Kjærlig hilsen,
L’AMOURBOX

The Specialist

L’AMOURBOX

Vi er klare med enda en storartet vibrator til deg, og denne gangen handler det kun om indre nytelse. Med The Specialist er du klar for å nå det o-store høydepunktet mens vibrasjonene får hele kroppen din til å skjelve av nytelse.

Hvordan bruke den:
Åpne vibratoren og sett inn et AA-batteri, før du setter lokket på igjen. Trykk på knappen på toppen av lokket for å skru den på. Trykk igjen for å endre vibrasjonsmønsteret. Hold knappen inne for å skru den av.

Oral Pleasure Arousal Lip Gloss

Bijoux Indiscrets

Uansett om du ønsker silkemyke, kysseklare lepper eller å tease partneren din mens dere leker, så er denne lipglossen her for deg. Påfør produktet på leppene dine og kjenn den prikkende varme og kalde følelsen.

Hvordan bruke den:
Påfør ønsket mengde på leppene dine. Gjenta om nødvendig.

The Facilitator

L’AMOURBOX

Vårt nye og helt eget glidemiddel som er laget med 100% naturlige ingredienser er her for å gi deg enda mer nytelse. Vi får ikke sagt det nok; jo våtere, jo bedre! Så ta flidemiddel på, og nyt det!

Hvordan bruke det:
Påfør ønsket mengde av produktet på kroppsdelene du måtte ønske. Gjenta om nødvendig. Den kan også brukes direkte på dine leketøy for ekstra nytelse.

The Carrier

L’AMOURBOX

Dere har spurt etter en praktisk veske til produktene deres, og nå er den endelig her. Vi har laget en diskret leketøysveske. Den er perfekt for det nødvendige, enten du skal besøke en bestemt person eller om du skal ut på reise.

Hvordan bruke den:
Åpne glidelåsen, legg dine favorittleketøy og tilbehør i vesken. Lukk den igjen, og så er du klar. Så enkelt er det.