Kjære deg,

Helt siden vi først fikk øye på deg har vi visst du var spesiell.

Ditt nysgjerrige sinn og ditt fokus på å sette deg selv først tar pusten fra oss; du vet hva du vil, når du vil ha det og hvordan du vil ha det - og vi elsker deg for det.

Vi elsker deg. Med vennlig hilsen, fullstendig og uten forbehold.

Dette er vårt #loveletter til deg.

For alltid din, L’AMOURBOX

The Sidekick

L’AMOURBOX

The Sidekick er her for å hjelpe deg å ha det bra, og gi deg den ekstra lille oomphen. Plasser den på fingeren som fungerer best for deg og få kulen til å jobbe. Enten det er sikksakk, opp og ned eller rundt og rundt vil The Sidekick sørge for å bringe deg til klimaks.

Hvordan bruke den:
Skyv ringen på fingeren og trykk på knappen for å starten den. Trykk på den samme knappen igjen for å endre intensiteten på vibrasjonene. Når du er ferdig holder du knappen nede i noen sekunder for å skru den av.

Merk: Første gangen du bruker The Sidekick må du åpne for batteriet og fjerne en liten rød papirbit. Deretter vrir du lokket på igjen og du er klar til dyst.

The Cleaner

L'AMOURBOX

Dine private deler er delikate saker, og å holde dine leketøy rene er et must. Med The Cleaner sørger du både for å unngå uønskede bakterier, og du får leketøyene dine til å vare lenger. Ta godt vare på leketøyene dine, akkurat som de tar godt vare på deg.

Hvordan bruke den:
Med dens milde formel oppløser ikke denne rensen leketøy av lateks, gummi eller silikon. Du sprayer direkte på overflaten av det erotiske leketøyet. Gni det inn og tørk av med en fuktig klut eller skyll av med vann. Tørk den tørr til slutt.

The Unwinder

L’AMOURBOX

Uansett om du er alene eller med en partner er det viktig å føle seg i kontakt med kroppen sin, og å massere huden din er en glimrende måte til å slappe av, være tilstede og komme i stemningen. Med The Unwinder er du godt på vei til en mer intim og sensuell opplevelse, mens du nyter den subtile duften av honningmelk og 100% naturlige ingredienser.

Hvordan bruke den:
Tilfør ønsked mengde av produktet i hendene dine og begynn å gni det inn på kroppsdelene du ønsker. Du kan bevege hendene i sirkulære bevegelser, frem og tilbake, og med både lett eller fast berøring. Det er opp til deg - det handler om å føle seg bra.

Oral Sex Strips

Slow Sex by Bijoux Indiscrets

Disse oralsex-strimlene vil garantert bidra med et nytt og morsomt element til både kyssing og oral stimulering. Når de er oppløst i munnen vil de gi en kjølende effekt av frisk mynte, noe som forbedrer opplevelsen og følelsen. Så ta en strimmel og spis opp.

Hvordan bruke de:
Plasser en strimmel på tungen din og la den løses opp i munnen.

Bio Lube

Just Glide

Glidemiddel er alltid et må-ha, og dette Just Glide-glidemiddelet gjør alt for oss! Vi vet hva du tenker: “Men, er det et vannbasert, naturlig og organisk glidemiddel med økologisk korrekt og komposterbar tube basert på sukkerrør?” Ding, ding, ding! Ja, det er det! Og det blir bedre. Det er smaksnøytralt, luktfritt og 100% vegansk og er fritt for olje og fett, som betyr at det kan vaskes av uten å etterlate flekker. Vi har en vinner.

Hvordan bruke det:
Tilfør ønsket produktmengde på fingeren din og fordel det utover ønsket område på kroppen eller leketøyet. Påfør på nytt når det er nødvendig.